Post by poiprinroveled on Mar 13, 2022 4:42:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ World War 2: Shooting Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ World War 2: Shooting Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code beskonačni primogemi ▞▞▞
▞▞▞ World War 2: Shooting Games 2022 version ▞▞▞
Dao sam 3 zvjezdice jer ne mogu više igrati😞 Što nije u redu je palo?? Neka mi netko kaže što se događa!! Ovo je jedina igra u kojoj sam dobar😞😞
Stvarno dobra igra. Definitivno se veselim nadi da ću vidjeti Zombies mod. Stvarno dobra grafika i stil pokreta. 5 zvjezdica.
Girl Cafe Gun Aksi nov
Upravo sam počeo igrati, za sada sjajna igra, volim grafiku. Nisam znao da je to ista igra. I kreatori igre Fire Strike vole ovu igru! Nisam bio siguran želim li ovu igru budući da se zvala World War 2. Poput lokacija, puno mjesta za skrivanje, poput igranja ovakvih igrica.
izvrsna igra koju baš i ne volim igrati, ali čini se da su urednici u to vrijeme napravili sve onako kako su trebali, možete čak i potpuno prilagoditi bez unaprijed postavljenog predloška gdje staviti svaki gumb koji je jedinstven i nema problema nema problema moram ići do kraja igrati
Ne mogu ni ubaciti u utakmicu
grafika je super bolja od cod-a, ali... postoji bug.kad ostanem u predvorju dulje od 10 sekundi igra se iznenada zamrzne, sada sam je deinstalirao zbog ispravljanja bugova i ponovno ću je preuzeti i dati 5 zvjezdica.
Ova igra je sranje, bilo bi dobro da ste dobili štetu i tako kao enimes. Ova igra bi bila super da promijenite taj jedan problem!!!!
Prve dvije igrane igre iskrcao sam čitave spremnike u neprijatelja i moje streljivo nikada nije palo niti je imalo bilo kakav učinak. Mogao bih dobro trčati i znam da to nije moja veza jer nemam problema s COD Mobileom... Ovome dajem samo dvije zvjezdice jer izgleda da bi to mogla biti dobra igra.
super igranje. Samo moram vidjeti neprijatelja, a to bi mogle biti moje vlastite oči.
Uopće nije loše za mobilnu igru, zabava na početku sa svim botovima, možda napraviti mod protiv AI.
Volim igru do sada. Samo pritužba Sve je tako skupo. Stalno trošim $$ na igre kako bih pomogao programerima. Čini se da je malo 120 dolara za jedan pištolj. Pošaljite mi pristojnu ponudu, rado ću kupiti.
Upravo instaliran tonite. Do sada mi se sviđa. Glasovni chat bi bio dobar.
Ne mogu igrati igru Zapeo sam na zaslonu odbrojavanja nikad mi ne dopusti da uđem u igru. Ne, nije moj internet.
Platite za pobjedu, oružje ne pogađa ništa. Volim igru, ali kada si tri metra udaljen od nekoga i niti jedna runda ne pogodi, iz SNIPERA, moraš mrziti ovu igru. Također, ne možete ništa pogoditi bez obzira na to koliko je hitac dobar, a drugi igrači vas šmrkaju pištoljem. Tako užasno iskustvo.
Jako jako zaostaje i svi se igrači smrzavaju što mi omogućuje da prođem cijelu ploču i ubijem više igrača prije nego što dobiju i jedan udarac.
Mah, igra je još jedno auto shoot trash. Pristojna igra, ali kontrole i kretanje su nezgrapni i jednostavno mrzim pucače koji koriste automatsko pucanje ili ludu pomoć pri ciljanju. Nisam siguran je li asistencija pri ciljanju luda kao druge igre, ali igra je pristojna, ali moram prestati s automatskim pucanjem. Idk, ako ponovo igram, možda ću ostaviti n update. Update2dev: vrlo sumnjam da većina ljudi voli auto shoot. Ne uključuje nikakvu vještinu. Igre poput pubg/cod temelje se na većoj vještini i reakciji na pucanje. Idk bi volio vidjeti anketu o tome
Igra je dobra. Mehanika i sve je super, ali auto nišan i automatsko pucanje, to je stvarno nepošteno, gubim interes za igranjem ove igre zbog tih nepoštenih značajki. Uklonite automatski cilj i automatsko pucanje za pošteno i pravodobno podudaranje.
World War 2: Shooting Games Action hpl
Volim ovu aplikaciju kada radi. Problem je i razlog zašto sam joj dao tri zvjezdice je to što se aplikacija neprestano ruši. Jedva da stignem završiti punu bitku. Možda 1 od svakih sedam bitaka zapravo završim. Stvarno je frustrirajuće i skoro sam spreman izbrisati aplikaciju prije nego što razbijem ovaj telefon. Želimo da programeri mogu pomoći u rješavanju ovog problema.
dodano ovome, dajem dvije zvjezdice iz jednostavnog razloga to je zato što kada igrate igru gubite svu kontrolu nad svojim avatarom ne sviđa mi se što volim potpunu kontrolu nad svojim avatarom, pokret je realističan , kažu da kontakt papir poziva podršku imam i da se ništa ne radi s tehničkom podrškom za glumce Bluetooth i modele i one koji druže bugove u tvojoj igrici ne primam polovicu s*** Ja gubim pokret volim da me netko hakuje , pa tehnička podrška zašto ne
Grafika igre n kontrole su savršene, ali treba poraditi na pokretanju predvorja n sesiji izbacujući me svaku igru sada popravi, molim vas dat će pet zvjezdica, ali dajte 2 za sada
To je stvarno dobra igra, ali moj jedini problem je što je brzina kretanja užasna i otključavanje oružja košta kredite u igri. Trebao bih moći nabaviti pištolj bez korištenja kredita, a epski ppsh 41 košta put do puno pravog novca, iskreno, ova igra je hvatanje novca
igra je ok...😑😑😑
World War 2: Shooting Games Акционе nsm
Stvarno jako dobro,, odlična grafika👍👍👍i druga igra moderne ops jako dobra👍👍👍
dobro
Dobra igra
volim igru jer mislim i osjećam da sam pravi WW2 i uvijek ubijam nožem to je zabavna dobra igra
World War 2: Shooting Games অ্যাকশন sjsk
Najbolja igrica majkemi
Previše prostora za pohranu, ali osim toga to je savršena igra.
World War 2: Online Spiele FPS Action iaiq
Igra je fantastična. Ali cijene oružja su 100 dolara. Bolje je kupiti konzolu i kupiti igru s punim sadržajem.
Ja sam stara škola. Morate znati koristiti kontroler.
Ova igra je definitivno bolja od World War Herosa. Još uvijek ima malo aspekta pay-to-win, ali općenito dobro. Postoje bodovi vještina koji igraču čine jačim, a sustav put do slave izvrstan je način da dobijete srebro i zlato. Veliki napredak!!!
World War 2: Shooting Games Akcija wxnu
Grafika je dobra. I tu prestaju dobre stvari. Jedina mapa u koju me stavlja je izravna kopija Call of Duty WW2. Mrijeste su potpuno slomljene. Svi imaju isto oružje.
Igra je dobra, ali dosta zaostaje što otežava pucanje i hodanje