Post by poiprinroveled on Mar 13, 2022 4:54:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ French for Beginners: LinDuo HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ French for Beginners: LinDuo HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood piiramatult punkte ▞▞▞
▞▞▞ French for Beginners: LinDuo HD 2022 version ▞▞▞
Lihtne kasutada, minimaalselt reklaame ja üldiselt lõbus viis algajale põhisõnavara õppimiseks. Minu ainsaks väikeseks nüansiks on see, et testide kirjalik versioon võib olla pisut andestamatu, kuna peate uuesti alustama, kui paned a la asemele le või é asemel è. Kuigi ma arvan, et see paneb sind natuke rohkem tähelepanu pöörama. Aga peale selle on mul hea meel, et rakenduse installisin.
Olen prantsuse keeles üsna kesktasemel, kuid alustan algusest, et meelt värskendada ja uusi sõnu õppida. Soovin, et teil oleks see ka korea keeles! Kasutan hispaania keelt, kuigi räägin soravalt, on huvitav Hispaania hispaania keelt rohkem õppida.
See on tore rakendus inglise keele õppimiseks, mulle meeldib see rakendus
Siiani mulle väga meeldib. Elementaarne ja lõbus!
Γαλλικά για Αρχάριους: LinDuo HD Εκπαιδευτικά cry
Hea algusprogramm prantsuse keelele, graafika on rakenduse arendamise käigus hea algus, eeldan, et UX muutub elavamaks. Ütleme, et kogemus on hea, nii et suurepärane algus projektile, ootan järgmistel kuudel rohkem interaktiivseid lugusid.
Mulle väga meeldib õpetamisstiil. Ma näen sõnu inglise ja fr. Heli on ka selge. Juhised pole nii selged. Aga hakkama saamine.
Warzone: Clash of Generals Strategie ohuw
Suurepärane absoluutsele algajale
Täname selle kasuliku rakenduse eest, soovin, et töötaksite välja sarnase rakenduse ka türgi keele jaoks
Mulle väga meeldib see rakendus, ma käin praegu koduõppes 11-aastase lapsega ja ka tema naudib seda. Ma lihtsalt soovin, et saaksin selle oma arvutisse alla laadida, et seda oleks lihtsam näha. Vanaemad mitte nii suure silmaga. nägemine
Très bien, merci
Paljudele pubidele
Värskendus: töötab nagu võlu, aitäh! Mis tasemelt fraasid algavad? Kui neid pole, kaaluge neid. Aitäh! (Eelmine arvustus) Ma tõesti naudin seda, kuid mõned teie reklaamid on liiga valjud, et häirida... Palun kas suurendate oma rakenduse helitugevust või vähendate reklaami helitugevust.
Väga hea graafikaga on lõbus õppida
Hea ja lihtne viis õppimiseks
See on hea
See on tasuta, nii et proovige seda pähklipeaga (sa oled loll)
Suurepärane rakendus prantsuse keele õppimiseks 👌
Lahe.armas.kasulik
Tore rakendus, mis aitab luua prantsuse sõnavara. Erinevad õppimisviisid, visuaalne sõnatuvastus (teie tavaline mälukaart), kuuldav sõnatuvastus ja õigekiri. Sellel on väga kena liides, jälgimisstatistika ja mõned lisad, mida ma alles avastan. Reklaamid pole üle jõu käivad ja võimalus neist lahti saada.
Olen algaja. See on hea rakendus, kuid ma soovin, et mul oleks võimalus sõnu kiiremini ekraanile tuua.
其他 的 功能 我 非常 非常 喜欢. 只 有 一 点: 学习 单词 时, 每 出现 一 个 单词, 语音 只 能 听 一 遍, 希望 可以 循环, 或者 让 使用者 自己 选择, 想 听 几 遍, 听 几 遍
Hea algajatele. Aidake teid hääldamisel.
See on sempol ja hea😉
Mind on huvitanud prantsuse keel ja see rakendus on parim, rakendust on lihtne mõista, isegi mu poeg saab sellest aru. See rakendus on tore, mulle meeldivad mängud ja üldiselt on see super hea!
Suurepärane rakendus prantsuse sõnavara õppimiseks. See sisaldab artikleid la,le & les, nii et teate loomulikult sõna sugu. Kuid see ei õpeta grammatikat, nii et kui soovite jõuda soravalt, otsige parem mujalt.
Prantsuse keel algajatele on täiesti fantastiline rakendus. Ma nägin parimat rakendust. Soovitatav
See rakendus on väga hea. Ja keegi, kes soovib õppida prantsuse keelt mitte-emakeelena, on see ilus keel, julgustage seda rakendust ja muid sarnaseid alla laadima, kuna prantsuse keele õppimist lihtsustab e-õpe, st võrguühenduseta või võrguühenduseta. Jätkake ja tehke seda rohkem. Töö hästi tehtud!
See on tõesti hea rakendus, mulle meeldib see mäng väga
Ma tõesti naudin seda rakendust. See on suurepärane viis lihtsalt sõnavara uurimiseks. Mul on ka hea meel, et uurite ka verbe. See on suurepärane täiendus minu prantsuse keele tundidele. Loodan, et nad teevad ühe itaalia jaoks.
Uus prantsuse keeles, kuid see on kasulik
See on suurepärane rakendus. Seda on lihtne paigaldada ja mängida. See aitab õppida prantsuse keelt. Inimesed, kes soovivad õppida prantsuse keelt, saavad selle rakenduse abil hõlpsasti prantsuse keelt õppida. Mulle meeldib see väga. Soovitan oma sõpradel seda rakendust kasutada.
Prantsusmaa algajatele on väga kasulik ja hämmastav rakendus..Ma olin tõlkija kasutamisest väsinud .....Nüüd olen saanud selle rakendusega prantsuse keele õppimist palju parandada .. Sellest rakendusest saate õppida väga lihtne viis. Nii et kõik kasutavad seda rakendust selle installides. Sa saad palju kasu.
Francouzština pro začátečníky: LinDuo HD Náučné ormv
See rakendus on nii lõbus. Ma võiksin lihtsalt istuda seal tundide kaupa õppides. Tavaliselt annaksin 4*, sest tahan, et see paraneks, aga 5*, sest ma loodan, et see läheb nii.