(Android) Learn Japanese - Hiragana, Kanji and Grammar мамят код увеличаване на всички
Mar 13, 2022 5:09:41 GMT
Post by poiprinroveled on Mar 13, 2022 5:09:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Japanese - Hiragana, Kanji and Grammar ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn Japanese - Hiragana, Kanji and Grammar IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код увеличаване на всички ▞▞▞
▞▞▞ Learn Japanese - Hiragana, Kanji and Grammar 2022 version ▞▞▞
Невероятно приложение за хора, които започват да учат японски!
Много лесен за използване и улеснява запомнянето на знаците....
Фантастично, въпреки че трябва да има устна практика.
Той ви учи само на гласни, а останалото трябва да платите.
Отличен за изучаване на японски!
Приложението ме принуждава да напиша рецензия, след като платя за приложението. Дори не мога да продължа обучението си, тъй като продължава да ме моли да напиша рецензия, без значение какво натискам, което ме принуждава да отида на тази страница.
Намерих го, за всички, за които уроците по вокална практика не работят. Променете езика на телефона на английски. Това е малко бъгове, но все пак е най-доброто приложение.
Научих толкова много за толкова малко време
Перфектно приложение за изучаване на японски език......arigato gozaimus
Просто по дяволите работи братле! Помага ми да разбера жена си! Редактирайте 5 месеца по-късно, все още разтърсвайки това приложение! Идеален за автобус и влак. Струва си всяка стотинка!
Внимавайте потребителите на Android. Първо, това не е безплатно, това е безплатна проба. Само след като платите за отключване на всички уроци, ще можете да определите, че няма звук след ниво 2. Има бутон за възпроизвеждане, но той не прави нищо. И много от страхотните функции, които накараха вашите iPhone приятели да предполагат, че приложението не съществува за нас (като например да се научим да пишем знаците). Свързах се с разработчика преди седмица с молба за възстановяване на сумата и те не ми отговориха. Жалко, защото потребителският интерфейс е страхотен. О, добре.
Много добър за първоначално обучение, но трябва да се комбинира с друг по-труден тест, за да овладеете хирагана и катакана.
Редактиране на 09.03.18: намаляване на 2 звезди, защото продължава да се срива и става неизползваем. Наистина се ядосах, защото това беше най-доброто приложение, което намерих, за да ми помогне да започна обучението си.
Определено има някои добри качества, но липсват настройки и приложението се срива, след като отида да прегледам
Твърде много изскачащи прозорци с молба за преглед
Това са най-страхотните приложения някога
Страхотно приложение за начинаещи до средно напреднали
Много се радвам, че това е достъпно за Android! Това е наистина страхотен начин да научите японски.
моят харесва
Обичайте приложението. Страхотен начин да научите и практикувате японския си език.Просто ми се иска тази версия да има практиката на писане на ръка като версията за IOS.
Страхотно приложение
доста осветен, дори и за дреболии като мен
Наистина е добре да научите лексиката в хирагана и катаагана бързо и лесно. Фактът, че всъщност те тества всеки път, когато те учи на нови, е страхотен
Добро приложение, но малко аудио за по-късните уроци би било хубаво
Наистина добре, но по някаква причина нямам звук на някои нива.
Страхотно приложение, но НЕ МИНАВАЙТЕ КАТАКАНА. Ще се срива отново и отново.Това е страхотно приложение за изучаване на хирагана и катакана, но това е всичко. Би било хубаво да можете да разделите двете за различни учебни сесии. Също така би било хубаво, ако има режим, който ви позволява да мислите за отговора, преди да видите 4 отговора, от които да избирате. Добре, но има нужда от подобрение.
Приложението се смазва с последната група от герои на катакана
Много просто, без заяждане, просто постоянен поток от флаш карти, с които да победите героите в мозъка си.
Работи добре...но по някаква причина мога да получа само първите два урока от всяко ниво. И бутонът за покупка на всички нива не работи. Иначе малкото, което научих е много полезно.
Харесвам приложението, но звукът не работи за повечето уроци. Свързах се с devleoper миналата седмица и все още не съм чул нищо.
Версията за IOS на това приложение е невероятна и бих му дал 6 звезди, ако можех. Тази версия е лоша.
Прекрасно приложение....
Версията за iPad и iPhone ви учи как да рисувате знаците, реда на щрихите и т.н. и ви тества върху това през целия урок. Защо не във версията на Android?
Защо не чувам нищо. Опитах да включите звука и да увеличите звука, но пак нищо.
Невероятно полезно приложение в началните етапи на изучаване на японски (ниво N5).
Learn Japanese - Hiragana, Kanji and Grammar Izobraževanje fis
Харесвам приложенията, но когато натиснах бутона за възпроизвеждане, нямаше никакъв звук след 2-ри урок. моля помогнете.
Без обучение за стачка на android 10 и свойствата на aufio не работят правилно,
той е МНОГО полезен и МНОГО добър за използване
Learn Japanese - Hiragana, Kanji and Grammar 교육 vac
Беше много полезно за изучаването на основите, просто изисква отдаденост.ありがとうございます
Гамеи
Learn Japanese - Hiragana, Kanji and Grammar Obrazovanje akts
Learn Japanese - Hiragana, Kanji and Grammar Образование jjos
Изтеглих това приложение, за да можем с приятеля ми да научим японски заедно. Единственият ми проблем с приложението е, че за моя телефон, galaxy s8, не мога да практикувам рисуване на героите, докато гаджето ми и неговият iPhone са напълно способни да го правят. Знам, че това беше добавена функция, за която трябваше да се плати допълнителен разход, но опцията за изтегляне на знаците дори не се предлага за потребителите на Android. Това приложение би било много по-полезно, ако тази функция беше добавена за потребители на Android.
Asphalt 9: Legends Трке mpf
Обичам го!! Единственото ми оплакване е, че прегледът е за всеки урок, който сте направили. Иска ми се да мога да персонализирам ревюто. Например просто прегледайте катакана без хирагана. Работя около този банкомат, но би било добре. Напълно си струва $3!
Бързо, без забавяне. Страхотно за запаметяване и преглед на наличните канджи, хирагана и катакана. Много минимален дизайн, което го прави доста ефективен.
Learn Japanese - Hiragana, Kanji and Grammar શિક્ષણ gpzv
Засега ми харесва.
Взех това приложение, мислейки, че е безплатно, но само първите няколко урока са. Наистина се наслаждавах, докато продължи. Иска ми се някъде да е писано, че трябва да платиш за останалото. 🙁
Ще ви даде само няколко безплатни урока, след което иска да платите на Idk защо бихте платили за нещо подобно, когато има много приложения, които правят същото безплатно.
Това е доста готино приложение, само за да научите канджи и другите знаци, можете дори да го настроите функцията за писане, което е хубаво, защото се учите, като го правите, е страхотно. Трябва да платите, за да отключите след първите 3 сета, според мен, но не е много и си струва 3-4 долара, които плащате
харесвам това приложение