Post by poiprinroveled on Mar 13, 2022 5:12:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ice Scream 1: Horror Neighborhood ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ice Scream 1: Horror Neighborhood IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty nekonečnú výdrž ▞▞▞
▞▞▞ Ice Scream 1: Horror Neighborhood 2022 version ▞▞▞
Nikdy som nemusel hrať. Reklamy prišli okamžite, takže som ich odinštaloval rovnako rýchlo. Ak je to možné, žiadne hviezdy.
Nie som to len ja alebo ty, ale tento gane je príliš mätúci na prvý krát
Najlepsia hororrova hra☺
Toto je jednoduchá hra alebo 100 hier vytvorených keplerianskou hororovou hrou
Ice Scream 1: Horror Neighborhood Arcade ukj
3 hviezdičky, pretože môžem získať položky, ale jediná vec je, prečo sa tieto bloky nachádzajú v oblasti, prečo, prečo iné hry so zmrzlinou1 nemajú bloky 😟😟
zelenáč
Som veľmi smutný a sklamaný, že som otvoril hru, ale začal som ju v režime duchov, aby som jej lepšie porozumel a sekundy do hry, na ktorú som prišiel, som skúsil to pozerať a načítalo sa to 5 minút a potom som to vzdal . Bude to pre mňa veľmi únavné, ak sa nenaučím jeho vzory a tajomstvá a ako hra funguje. S touto hrou som zatiaľ veľmi nespokojný a sklamaný. Nehovorím, že je to zlá hra, len ju urobte lepšie hrateľnou, potom na ňu dám skvelú recenziu. Potom by to bolo pravdepodobne moje obľúbené
Len byť schopný spoznať, že to robíš, a nie som si istý, ako dlho to robíš a neviem, čo ty, 6. Liz a neviem, čo robíš dnes ráno, ale neviem sa cez to preniesť. 📱 číslo a ty vieš6 📱 číslo urobil prosím úsmev úsmev je mi to veľmi jedno je Hardik nenosí telefónne číslo je nesie čo je to aaj meri billi mujhe telefón lev bodov
Toľko reklám a veľa chýb, ktoré doslova znemožňujú poraziť hru, 1 z 5 choďte namiesto toho hrať skutočne fungujúcu hru
Veľmi sa mi páči hra, ale jediný dôvod, prečo nie je 5 hviezdičiek, je ten, že potrebujú pridať novú aktualizáciu a urobiť to ťažšími a ďalšími hádankami
Toto je najlepšia hra hrala som sa pekne, ale problém bol v tom, že v tejto kapitole nemôžeme uniknúť a uniknúť kapitola 2,3
Táto hra je úžasná 🤩 Tak veľmi sa mi páči, že sa ľahko hrá a vyhráva 🌟 a najúžasnejšia vec, že môže fungovať aj bez internetu😁 Dávam jej 5 hviezdičiek⭐⭐⭐⭐⭐
Pretože keď ste v režime duchov, nemôžete dokončiť, pretože odniekiaľ nemôžete nájsť olej
Táto hra je niečo na hranie vo voľnom čase. Je to skvelá hra, ktorú môžete hrať, ak je hráčom vašej babičky. Veľa hádaniek a nie je to poburujúce s reklamami. Skvelá hra, len tak ďalej Keplerians!
Šialený želé nemá výstup, takže som musel prísť o miesto, aby som sa z neho dostal, prosím opravte to😁😣😯😭😢
Dobrý gane
Hneď ako kliknem na aplikáciu, tablet zamrzne asi na minútu, kým obrazovka nezačne blikať. Keď som sa konečne dostal do hry, videl som čiernu obrazovku a spadla. Prosím, opravte to zrútenie, na hranie som sa veľmi tešil.
Celkom v pohode by som ohodnotil 5 hviezdičkami, ale je tu problém, keď v režime duchov existujú reklamy a prečo potrebujete reklamy, je to nespravodlivé, ak vás vidí, že nie sú žiadne reklamy?? Aký je s tým problém!!!! Je v poriadku mať reklamy, ale prečo sa to stále objavuje KAŽDÝM POHYBOM
Vylepšite pridajte viac dobrej grafiky
milujem to!!! Hrám v režime duchov, pretože sa bojím T-T, mám nápad, aby sa reklamy nezobrazovali v režime duchov. 1. zatvorte interner/wifi pred hraním 2. ak otvoríte internet a len hráte a neskôr zatvoríte, stále máte reklamy, pretože je to teraz bezpečné.
Dobre ........ Toto je veľmi smiešna hra ....... Mohol som ju ohodnotiť 5, ale na polovici obrazovky sa z ničoho nič objavila nejaká čierna vec....... Toto je vážne smiešne
Táto hra mi pokazila telefón a musel som to celé reštartovať, vypnúť a znova zapnúť a aplikácia stále nefungovala, ale je zábavné ju hrať :-)
Keplerians, táto hra má chybu, prečo hrám túto hru v offline údajoch, predtým, ako ma chytila tyč, všetky zvuky sú preč, plus oprava chyby. Edit: ďakujem kepleriánom, pretože ste chybu opravili
stiahnite si 666666666666 od Auji Masio apk najnovšiu verziu 1 pre zariadenia Android.
Celkovo je táto hra v poriadku, ale Rodova AI je veľmi silná. Aj keď zmením hodnotenie obtiažnosti na normálne. Niekedy hra nereaguje a automaticky sa zatvorí. Tiež by ma zaujímalo, či by ste mohli pridať ukladanie ako funkciu. Veľká vďaka, teším sa na ďalšie aktualizácie tejto hry v budúcnosti!
Ice Scream 1 je dobrý, bude hrať puzzle a položky v režime duchov a bez internetu
Ice Scream 1: Horror Neighborhood Arkade rrr
Koncept hry je skvelý, ale je tam toľko chýb, niekedy hra zamrzne a niekedy sa oneskorí Btw dokončil som režim duchov a normálny režim Tvrdý režim je pre mňa príliš ťažký Áno, mohol by som to tiež dokončiť po nejakom tréningu, ale som viac nadšený z hry ice scream 2 Už je vonku Príbeh o tyči je veľmi zaujímavý A príbeh zlej mníšky je tiež veľmi dobrý.
Veľmi dobrá hra dobrá grafika
Doslova veľa visí telefón. Kedykoľvek sa snažím nájsť tyč zo zásuviek, zrazu sa zavesí. Žiadne vyhladzovanie v hre tge.
Je to veľmi dobrá hororová hra, ale grafika nie je príliš dobrá.
Hra je dobrá, ale musíte do nej pridať viac vecí, aby bola o niečo zaujímavejšia a náročnejšia na hranie. Veľa štastia. #pozitivita
Keby to tak nebolo, dal by som 5 hviezdičiek, pretože v režime duchov nemôžete ísť do garáže v stánku. Ak by ste to mohli opraviť, dal by som 5 hviezdičiek.
Ak opravíte chyby, ohodnotím to 5 hviezdičkami Hra sa zasekáva a hra zaostáva a hudba niekedy zmizla, opravte to pred vydaním ľadového výkriku 5🥺 A ľadový výkrik 1 2 3 máte aj tieto chyby, dúfam, že ich opravíte určite to ohodnoťte 5 hviezdičkami 🤩
Táto hra je neuveriteľne inteligentná. Príbeh zo zákulisia je taký dômyselný a rovnako tak aj misie a úlohy. Prevzatie myšlienky únoscu zmrzlinára už bolo, ale poskytnúť solídny príbeh o tom, prečo deti berú, je niečo, čo som ešte nevidel. Jeho postava je dobre navrhnutá; jeho oblečenie nie je neporiadok a nemá nejaké nadprirodzené schopnosti. Hororové hry, ktoré postavia niekoho do situácie, ktorá by sa v skutočnosti mohla stať, sa veľmi páči verejnosti, čím sa zvyšuje faktor vystrašenia.
Pretože to hodnotím 2, pretože ľadový výkrik vyzerá škaredo a hra je pekná, ale má príliš veľa reklám, ak máte režim duchov
Cítil som sa trochu okradnutý, nekúpil som si žiadne reklamy na inom zariadení. A ten istý účet, nemohol som nájsť tlačidlo obnovenia nákupov. Môžeš to pridať?
Naj apk
OMG aj s duchom sa to da zvladnut.👺☠
Ice Scream 1: Horror Neighborhood Аркадни dkvq
Táto hra je s najväčšou pravdepodobnosťou jednoduchšia a môže byť strašidelnejšia ako druhý trendsettler, Babička a jej podobnosť. Rád by som videl novú výzvu pre hráča, aby to bolo ťažšie v 2. aktualizácii tejto hry. Koniec koncov, moja skúsenosť bola skvelá a táto hra je jedinečná. Ďakujem Kerpelians za vytvorenie dobrej hry
Ice Scream 1: Horror Neighborhood આર્કેડ pyd
Pri hraní tejto hry sú všade naokolo vibrácie 80. rokov (najmä pre jej soundtrack). Atmosféra predmestia dopĺňa tón doby, v ktorej sa hra odohráva, a antagonista Rod Sullivan je skvelým darebákom typu slasher PG-13, ktorý má jedinečný a kreatívny dizajn. Na rozdiel od Babičky je v tejto hernej sérii čo objavovať, čo poteší tých, ktorí hľadajú príbeh, ktorý by mohli nasledovať vo svojich hororových hrách. Nehovoriac o koncepte cestovania v Rodovej dodávke, aby ste sa dostali na rôzne miesta.
Beat Racing:Car & EDM Müzik cns
Keď KONEČNE dostanem bezpečnostný kľúč, vyhodia ma. prečo? Tiež to nezachráni pokrok. Okrem toho je to ok hra. (okrem gramatiky)
Ahoj! Nemôžem prísť na to, ako nájsť olej! Možno je to chyba? Prosím pomôžte!
Keď som hral túto hru, prešiel som na normálnu obtiažnosť pre Regular Gameplay a potom som odišiel, keď som si myslel, že ma dostane prút. A keď som sa znova pripojil, išiel som k dodávke a chytil ma. Poviem, že hra potrebuje, aby prút nemohol ísť hore, dole alebo sa prikrčiť, pretože to nie je fér. Dávam 5 hviezdičiek, pretože má miesta, na ktoré sa môžete skryť, aby ste mu zabránili nájsť vás. Ďakujem Keplerians Games, nemôžem sa dočkať, až si zahrám Ice Scream 2! Táto hra má skvelú grafiku a ovládanie. Milujem to!
Ice Scream 1: Horror Neighborhood ஆர்கேட் soea
Vypadne z hry 🎮, keď sa začne
pekné, ale ako vždy
táto hra je skvelá, ale problém je v tom, že ju nemôžete ani hrať kvôli reklame na začiatku, nezatvára sa mi, takže musím hru reštartovať a stratiť všetko...dúfam, že sa to vyrieši
Ak je niekto naštvaný kvôli reklamám, jednoducho si vypnite Wi-Fi. To je to, čo robím, pretože mám slabý internet. Každopádne MILUJEM túto hru. Je to také nepredvídateľné a ťažko predstaviteľné, ale vy ste na to prišli. Táto hra je naozaj skvelá a jedinečná, odporúčam túto hru každému! Povedal som o tom jednému z mojich priateľov a on to hral. Moji priatelia sa volajú Landon chenault, to je aj názov jeho kanála.